Neljä kertaa naimisissa ollut Pamela Anderson: ”Voisin mennä vielä naimisiin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuuluisan Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Andersonilla on kaksi poikaa, 21-vuotias Brandon ja 20-vuotias Dylan. Vaaleaverikkö on ollut naimisissa yhteensä neljä kertaa, mutta avioerot eivät ole ole pelästyttäneet naista rakkaudessa. Hän on valmis astumaan avioon vielä kerran.

Piers Morgan’s Life Stories -nimisessä ohjelmassa vieraillut Pamela Anderson on ollut naimisissa Tommy Leen ja Kid Rockin kanssa sekä kaksi kertaa Rick Solomonin kanssa. Hän ei ole menettänyt toivoaan loppuelämän rakkaudesta, vaan myöntää että voisi astua vihille viidennen kerran.

Pamela Anderson on yhdistetty romanttisessa mielessä viime aikoina muun muassa Julian Assangeen, jalkapalloilija Adil Ramiin ja jopa Venäjän presidentti Vladimir Putiniin. Nainen on sanonut, ettei usko nettitreffikulttuuriin, koska haluaa tuntea säkenöinnin heti oikean ihmisen tavatessaan. Pamela Anderson paheksuu myös irtosuhteita, koska seksi kuuluu hänen mukaansa kahden toisiaan rakastavan ihmisen välille.

@hansklok_magic #austria Yearning to take risks … #live

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on