Tämä mies syrjäytti Bill Gatesin maailman rikkaimpana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon-yhtiön toimitusjohtaja Jeff Bezos on virallisesti maailman rikkain ihminen. Hänen nettovarallisuutensa on Forbesin mukaan ylittänyt 100 miljardin dollarin rajapyykin.

Bezosin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 112 miljardia dollaria. Vielä viime vuonna se oli 73 miljardia dollaria. Kiitos varojen noususta kuului Amazonin kohonneelle osakkeiden arvolle.

Samalla Bezos syrjäytti 18 vuoden ajan ensimmäistä sijaa pidelleen Bill Gatesin, jonka varallisuus on arviolta 90 miljardia dollaria. Kolmanneksi varakkain henkilö on sijoittaja ja liikemies Warren Buffett 84 miljardilla dollarilla.

Presidentti Donald Trumpin varallisuus sen sijaan tippui vuoden aikana 400 miljoonalla dollarilla 3.1 miljardiin dollariin. Aikaisemmin varakkaimpien ihmisten listan sijalla 766 ollut Trump putosi sijalle 766.

1. Jeff Bezos – 112 miljardia dollaria2. Bill Gates – 90 miljardia dollaria3. Warren Buffett – 84 miljardia dollaria4. Bernard Arnault – 72 miljardia dollaria5. Mark Zuckerberg – 71 miljardia dollaria