Miljoonien seuraama fitness-kaunotar esitteli bikinikurvinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun ylipainoinen perheenäiti laihdutti 36 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi siksi julkkikseksi.

Jennifer on viettänyt viime kuukausina hieman hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt se on päättynyt. Fitness-supertähti on nimittäin julkaissut naistenpäivän kunniaksi koskettavan kirjoituksen blogissaan. Samaan aikaan hän poseeraa upeana uuden bikinimallistonsa mainoskuvissa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash