Jurassic World -älypuhelinpeli tulossa – kuin Pokemon Go dinosauruksilla

Digi · Tim Isokivi

Älypuhelimella on lähitulevaisuudessa mahdollisuus ryhtyä dinosaurusjahtiin. Tänä keväänä ilmestyvä Jurassic World Alive tarjoaa mahdollisuuden etsiä hirmuliskoja omasta naapurustosta.

Lisättyyn todellisuuteen pohjaava Jurassic World Alive hyödyntää suosituin Pokemon Go -pelin perusideaa tuomalla virtuaalidinosaurukset oikeaan ympäristöön. Pelaajan tehtävänä on etsiä dinosauruksia, kerätä niistä DNA-näytteitä ja laittaa ne taistelemaan muita dinosauruksia vastaan.

Aikaisemminkin Jurassic Park -mobiilipelejä luoneen Ludia-yhtiön Jurassic World Alive ilmestyy Android ja iOS -laitteille vielä tämän kevään aikana. Kesällä saa ensi-iltansa myös elokuvasarjan tuorein osa, Jurassic World: Fallen Kingdom.