Kolmen horoskoopin edustajat ovat kaikkein ahneimpia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ahneus kuulostaa monilla tavoilla huonolta ominaisuudelta ihmisessä. Jokainen tarvitsee kuitenkin hieman ahneutta menestyäkseen ja saavuttaakseen unelmiaan. Elite Daily -sivuston mukaan erityisesti kolme horoskooppimerkkiä ovat sellaisia, jotka ovat omilla tavoillaan ahneita ja jotain halutessaan tekevät lähes mitä tahansa saavuttaakseen tavoitteensa.

Oinas:

Oines tekee kaikkensa saadakseen haluamansa ja yrittää vedota muiden tunteisiin. Oinas on kärsimätön ja saattaa lapsenomaisesti osoittaa mieltään mikäli hän ei saa heti haluamaansa. Oinas on kykenevä säälimättömästi tallomaan muita saadakseen mitä hän haluaa.

Leijona:

Leijona rakastaa esiintymistä ja huomiota, ja leijona voi myös töniä muita päästäkseen itse estradille. Leijona menestyy parhaiten ollessaan muiden huomion keskipisteenä. Leijona on kuitenkin myös hyvin antelias, mikä tarkoittaakin sitä, että leijona haluaa tarjota menestyksensä tuomia etuja myös muille.

Kauris:

Mystinen kauris voi olla niin huomaamattomasti ahne, että se jää monilta näkemättä. Kauris rakastaa haasteita ja tekee kaikkensa omien unelmiensa eteen. Kauris on ahkera ja tekee töitä tavoitteidensa eteen eikä anna kenenkään auttaa häntä.