Näinkin voi toimittaa ruokaa – lähetti liukui lumessa vatsallaan!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruokalähettien tehtävänä on saada asiakkaiden tilaamat ruoat perille säällä kuin säällä. Hauskalla videolla brittiläinen lähetti ottaa hyödyn irti liukkaasta kelistä päästäkseen asiakkaan luokse nopeasti.

Videolla Deliveroo-yrityksen työntekijä on toimittamassa Nando’s-ravintolan ruokaa. Hän liukuu lumista mäkeä pitkin vatsallaan, ruoat selässään olevassa kuljetuslaukussa.

– Hän huusi ”täytyy toimittaa Nando’sin ruoat” ja lähti kiitämään, videon jakanut Esme Taylor kuvaili.

Deliveroon tiedottaja kiittää lähettiä omistautumisesta. Hän kuitenkin kertoo Evening Standard -lehdelle työntekijöiden turvallisuuden olevan heille tärkeää. Hauska video lähti leviämään nopeasti Twitterissä, keräten kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.