Naiset katuvat yhden illan juttuja – paitsi yhdessä tapauksessa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkkuna elävä nainen ja mies on harrastanut yhden illan kestäviä suhteita. Toisinaan yhden illan jutut voivat tuottaa toiselle osapuolelle pettymyksen jos hän on toivonut suhteelta pidempää kestoa kuin yhden yön. Kyselyn mukaan naiset katuvat liian nopeaa sänkyyn menemistä uuden tuttavuuden kanssa todennäköisemmin kuin miehet.

Daily Mail -sivusto kertoo 800 ihmisellä suoritetusta kyselystä, jossa huomattiin, että naiset katuvat yleisesti yhden illan juttuja enemmän kuin miehet. Tutkijoiden mukaan naiset kuitenkin selvisivät irtosuhteesta ilman katumuksen tunteita mikäli mies oli hyvä sängyssä.

Kyselystä kävi ilmi, että naiset eivät katuneet irtosuhteita mikäli he olivat itse lähestyneet miestä ja hän sattui olemaan hyvä sängyssä. Naiset katuivat yhden illan juttuja lähinnä siksi, että kokemus oli huono, he kokivat paineita seksiin myöntymisen suhteen tai eivät kokeneet saaneensa itse seksistä tyydytystä.