19-vuotias Paris Jackson on huippuseksikäs kaunotar – malliura odottaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avoimesti bi-seksuaali brittimalli Cara Delevingne on nähty kuhertelemassa Michael Jacksonin tyttären, Paris Jacksonin kanssa. Pariskunta yritti viikko sitten piiloutua hattujen ja huppujen alle, mutta valokuvaajat ja fanit kuitenkin tunnistivat neitokaiset kun he olivat kävelemässä samaan hotellihuoneeseen.

Nyt 19-vuotias Paris Jackson hurmasi upealla tyylillään 2018 Vanity Fair Oscar Party -tapahtumassa saapumalla paikalle todella näyttävässä asussa. Vaalean vihreä iltapuku erottui massasta edukseen ja sai huomion kiinnittymään kuvausseinällä vain Jacksoniin.

Paris Jackson on monina vuosina pudonnut iltapukutapahtumissa huonoiten pukeutuneiden naisten listan kärkisijoille, koska hän ei yleensä ole noudattanut etikettiä vaan saapunut paikalle esimerkiksi farkuissa. Nyt Jackson oli kuitenkin iloinen yllätys hurmatessaan kaikki vihreällä asullaan ja poikkeuksellisen naisellisella tyylillään.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News