Teinin hammastuki rikki paidattoman Michael B. Jordanin takia – tähti lupasi maksaa uuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin menestykseksi noussut Black Panther -seikkailu on vaikuttanut erääseen faniin odottamattomalla tavalla. Hän päätyi rikkomaan hammastukensa elokuvassa näyttelevän Michael B. Jordanin ansiosta.

Oikomishoitajana työskentelevä mies paljasti Tumblrissa 17-vuotiaan asiakkaansa joutuneen uusimaan hammastukensa. Tyttö oli rikkonut aikaisemman tuen purressaan hampaitaan liian kovaa Black Pantherin kohtauksessa, jossa Michael B. Jordan riisuu paitansa.

Tarinan levitessä Twitter-käyttäjä Sophia Robb paljasti olleensa hammastuen rikkonut teini. Tyttö oli asiasta nolona, kunnes näyttelijä itse twiittasi hänelle. Jordan lupasi maksaa rikkoontuneesta tuesta koituneet kustannukset.

– Koska tunnen olevani osittain vastuussa tukesi rikkoontumisesta, ilmoita jos voin korvata ne, näyttelijä twiittasi.

 

http://nitramaraho.tumblr.com/post/171497160517/dailymarvelheroes-get-you-a-man-who-can-do-both