8 pukeutumisniksiä helpottavat elämääsi – ota nämä haltuun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aikoinaan ihmiset jakoivat niksejä ja vinkkejä perimätietona, opaskirjoista lukemalla tai Niksi-Pirkan ideoita hyödyntämällä. Nykyisin netissä on kokonaisia sivustoja, joiden pääasiallisin tarkoitus on tarjoilla ihmisille elämää helpottavia kikkoja.

Blossom-sivuston julkaisemalla videolla nähdään, kuinka bikinit estetään lipsahtamasta alas tai miten pesussa kutistuneet farkut mahtuvat jälleen jalkaan. Bikinien takana olevat narut sidotaan eteen ja farkkuja kastellaan vyötärön alueelta kuumalla vedellä ja venytellään. Samalla videolla neuvotaan myös, kuinka farkkushortsit voi estää kulkeutumasta takapuolen väliin.

Trikoohameen helmaa voi puolestaan pitää alhaalla helpommin suihkuttamalla reisiin hiuslakkaa hameen helman alle. Mustetarhan väitetään lähtevän tekstiilin pinnalta maidon avulla ja valkoiset kengät saa puhtaaksi kynsilakanpoistoaineella. Taikapähkinäkasvovettä, aloe veraa ja vettä sekoittamalla saa puolestaan meikin viimeistelysuihketta. Pahanhajuisiin kenkiin kannattaa puolestaan suihkuttaa vodkaa.

From clumsy to graceful… These 8 life hacks will save you from any embarrassing situation!

From clumsy to graceful… These 8 life hacks will save you from any embarrassing situation!

Publié par Blossom sur mercredi 7 mars 2018