Jättipovinen Demi nautti suihkusta – paparazzi kuvasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut 6,4 miljoonaan.

Eilen Demi kuvattiin monille suomalaisillekin tutulla Cap Verdellä, jossa hän otti aurinkoa Salin saarella sijaitsevalla Bikini Beach Clubilla. Auringonpalvonnan jälkeen kurvitar suuntasi suihkuun, ja paparazzi ikuisti tilanteen kuviin.

Demi Rose Mawby tapaili viime kesänä räppäri Tygaa, mutta suhde ei kestänyt kovin pitkään. Äskettäin Tyga kertoi uskovansa olevansa Kylie Jennerin lapsen isä, ja tammikuussa syntynyt pienokainen on saanut alkunsa arviolta viime vuoden huhtikuussa.

Splash
Splash
Splash
Splash