Donald Trump haukkui Oscar-gaalan – kehui itseään samassa yhteydessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei tiettävästi käytä älypuhelimellaan muita sovelluksia kuin Twitteriä. Miehen kerrotaan lukevan uutiset sanomalehdistä tai katsovansa ne televisiosta. Hän ei myöskään omista sähköpostitiliä.

Twitter on kuitenkin hänen päivittäisessä käytössä, eikä sen sisältöä ilmeisesti vahdita tai kontrolloida Yhdysvaltain presidentin neuvonantajien toimesta. Donald Trumpin huono tilannetaju tuli jälleen kerran todistettua, kun hän twiittasi vuoden 2018 Oscar-gaalan olleen kaikkien aikojen surkein. Hän pitää itseään vitsaillen suurempana tähtenä kuin nykyajan näyttelijöitä.

– Syy on siinä, että meillä ei enää ole supertähtiä – paitsi presidenttisi, Donald Trump kirjoitti Twitteriin, ja lisäsi perään kommentin olevan vitsi.