Tulipalo lennolla! Jasper Pääkkösen lentokone teki hätälaskun Argentiinassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä viime vuosina niittäneen näyttelijä Jasper Pääkkösen lentokone on tehnyt pakkolaskun matkalla Argentiinan Buenos Airesista kuvauspaikalle El Calafateen. Pääkkösen mukaan lentokone joutui laskeutumaan noin puolen tunnin lennon jälkeen, ja lasku onnnistui hyvin.

– Syytä ei ilmoitettu, mutta lentoemännät olivat kovin huolestuneen ja synkän näköisiä. Laskeutuvaa konettamme odotti iso läjä paloautoja ja ambulansseja pillit päällä ja täällä puhuttiin että koneessa olisi ollut tulipalo, Jasper Pääkkönen kertoi Facebookissa.

Myöhemmin Pääkkönen lisäsi, että lentoyhtiön mukaan lentokoneen ruumassa olisi tosiaan syttynyt tulipalo. Uutta lentokonetta odotellessa suosikkinäyttelijällä oli aikaa tutustua kotimaansa tuoreisiin uutisiin, mutta eräs niistä ei ollut lainkaan hänen mieleensä.

– Selvisi, että hallitus on heikentämässä virkamiesten mahdollisuutta valvoa ja valittaa ympäristölupia koskevista päätöksistä. Suoraan sanottuna vituttaa, että vallassa olevat puolueemme näkevät ympäristön lähinnä esteenä liiketoiminnalle. Miten neuvostoaikaista keskustapuolueen ajattelumaailma välillä voikaan olla? Pääkkönen ihmettelee suivaantuneena.

– Meillä suomalaisilla on veressä kova vimma tuhota luontoamme, kenties siksi, ettei sen arvoa ja sen ympärille rakentuvaa potentiaalia olla suomalaisessa politiikassa juurikaan tunnustettu. Tai siksi, että meille on siunattu luontoa verrattain paljon, eikä sen suojelemista olla siksi nähty yhtä tärkeänä asiana kuin monessa muussa maassa, jossa luontoa on Suomea vähemmän, Pääkkönen lisää.