Lumilautailija joutui keskelle lumivyöryä – turvatyyny pelasti

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Lumilautailija Thomas Kray joutui vaaralliseen tilanteeseen Ranskan Alpeilla. Hän onnistui täpärästi välttymään valtavan lumivyöryn alle joutumiselta. Libanonilainen Kray oli laskemassa yhtä suosikkireittiään pitkin Tignesin urheilukeskuksen lähettyvillä.

Yhtäkkiä hän huomasi lumen halkeilevan, ja pian vaarallinen lumivyöry yllätti hänet. Kray tavoitteli reppuunsa kiinnitetyn turvatyynyn kahvaa vasemmalla kädellään, mutta ote lipsui. Hän onnistui onnistui viime tipassa täyttämään tyynyn oikealla kädellään.

Turvatyyny piteli Krayn lumimassan yläpuolella, ja vyöryn päätyttyä hän kykeni jatkamaan laskuaan. Associated Press -uutistoimiston mukaan lumilautailija päätti jakaa kypäräkameransa tallentaman videon osoittaakseen kuinka tärkeä tarpeenmukaisten turvavarusteiden mukanaolo on.