Nainen kiinni huumetestissä – väitti lääkärin määränneen metamfetamiinia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Albuquerquessa asuva 34-vuotias Ginger Sharpe oli tuomittu ehdonalaiseen vankeusrangaistukseen. New Mexicon osavaltion mukaan ehdonalaisessa oleva henkilö joutuu käymään huumeseuloissa tuomionsa aikana. Nainen kärähti metamfetamiinin käytöstä.

Ehdonalaisvalvoja yllättyi, kun Ginger Sharpe väitti lääkärin määränneet metamfetamiinia hänelle reseptillä. Naisella oli jopa todisteena pilleripurkki käsilaukussaan, jossa luki lääkemääräys annostuksineen. Valvojien epäilykset heräsivät, mutta he joutuivat päästämään naisen pois pidätysellistä, The Smoking Gun uutisoi.

Tutkimusten myötä selvisi, että pilleripurkin kyljessä ollut määräys oli tekaistu. Jopa naisen lääkärinä toiminut Paul Mikkelson sanoi, että oli määrännyt Sharpelle aiemmin kipulääkkeitä, mutta ei koskaan elämässään ole kirjoittanut yhdellekään potilaalle metamfetamiinireseptiä. Nainen myönsi huijauksen ja joutuu telkien taakse miettimään tekojaan.