Ohhoh, tältä Amanda Bynes näyttää nyt! Ei ole tunnistaa samaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveys- ja päihdeongelmista vuosikausien ajan kärsinyt teininäyttelijä Amanda Bynes on ilmeisesti jatkanut opiskeluaan Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksessa. Entistä näyttelijää on kuitenkaan vaikea tunnistaa entisekseen, kun hänet kuvattiin koulunsa ulkopuolella muutama päivä sitten.

Amanda Bynes oli piiloutunut suurikokoisten aurinkolasien taakse. Hän on kärsinyt tiettävästi hiljattain vakavan hermoromahduksen, josta on yrittänyt toipua vieroitushoidossa ja psykiatrisessa tarkkailussa. 31-vuotiaan naisen seurassa kulkee jatkuvasti hänen tukihenkilönsä, RadarOnline uutisoi. Viime vuonna Amanda Bynes kertoi haluavansa takaisin näyttelijäksi.

Nyt naisen kunto ei kuitenkaan salli uralla etenemistä. Amanda Bynes aloitti näyttelemisen kolmevuotiaana ja hän sai kymmenen vuotta myöhemmin omaa nimeään kantavan sketsisarjan Nickelodeon-televisiokanavalta. Ohjelmaa tuotti Dan Schneider -niminen mies, jonka on vuosikausien ajan huhuttu sekaantuneen seksuaalisesti Hollywoodin lapsinäyttelijöihin. Hän ei ole ensimmäinen päihde- ja mielenterveysongelmien kanssa kamppaileva entinen lapsitähti.

https://www.instagram.com/p/BgFQNNaHzrd/?tagged=amandabynes

https://www.instagram.com/p/BgFMN88lBAk/?tagged=amandabynes

https://www.instagram.com/p/Bf6QirHl3Dp/?tagged=amandabynes

https://www.instagram.com/p/ij0IgqLsT0/?taken-by=_amanda_bynes