Sara Chafak jäi takapuolesta jumiin Selviytyjissä – tuotanto julkaisi videon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa on saatu seurata miten suomalaiset julkkikset selviytyvät Filippiinien viidakossa ja rannoilla. Kilpailijoiden joukossa ovat muun muassa räppäri Musta Barbaari ja missikaunotar Sara Chafak, joka on osoittautunut erittäin vahvaksi kilpailijaksi.

Selviytyjät 2017

Tänään Selviytyjät-tuotanto julkaisi sosiaalisessa mediassa videon tilanteesta, jossa Chafakin kurvit olivat hidastaa hektistä kilpailua. Hänen oli nimittäin määrä alittaa rima mutaisissa olosuhteissa, mutta pakarat ottivat vastaan. Musta Barbaari huomasi tilanteen ja ojensi salamana auttavan kätensä, ja Sara pääsi jatkamaan kilpailua ilman viivytyksiä.

– Tästä hieman perjantaiactionia! Mutta voi ei, Saralla meinasi käydä ohraisesti. Onneksi loikka-James ojensi auttavan käden, Selviytyjät-tuotanto kommentoi.