Silminnäkijä ilmoitti joutsenesta, jonka kaula oli leikattu irti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa maan suurin eläinsuojelujärjestö RSPCA on saanut ilmoituksen kuolleesta joutsenesta, jonka pää ja kaula oli jätetty muun ruumiin kanssa maahan lojumaan. Ilmoittaja veikkasi joutsenen jääneen auton alle. Tarkemmissa tutkimuksissa kuitenkin selvisi, että kyseessä oli väärä hälytys.

Splash

Ilmoittaja ei ollut mennyt lähemmäksi tarkastelemaan ”kuollutta joutsenta”, mutta tarkastelu olisi voinut välttää perusteettoman ilmoituksen. Eläinsuojelijoiden saapuessa paikalle he saivat nimittäin huomata, että kyseessä olikin aidon joutsenen sijaan muovinen koristejoutsen, jonka pää oli kyllä katkaistu tai katkennut.

RSPCA-järejestön Claire Fisherin mukaan Westbrookin Europa Boulevardilla havaittu ”joutsen” ei tarvinnut enää ammattilaisen apua toipuakseen, joten tapaus oli järjestön osalta loppuunkäsitelty. Muovinen joutsen aiotaan kuitenkin nyt korjata.