Super Marion taikasieni muuttui lampuksi – ihastuttava yövalo Nintendo-faneille

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Super Mario Bros. -videopeleistä tuttu punainen kärpässieni on pelaajan ukkelin isommaksi muuttava taikasieni. Sienihahmo on tunnettu symboli, joka on nyt muutettu yövalon muotoon. Paristoilla toimiva lamppu sopii esimerkiksi lastenhuoneeseen.

Super Mario Mushroom Light on myytävänä Firebox-verkkokaupassa. Alle 17 euroa maksava valaisin on söpö 13 x 13 x 13 senttimetrin kokoinen lamppu, joka on virallisesti Nintendon lisensioima. Lamppu toimii kahdella AAA paristolla.

Kasibittisestä maailmasta tuttu sieni valaisee ympäristön sen lakkia painamalla. Verkkokaupan mukaan lamppu tekee tutun taikasienen ääniefektin syttyessään. Supertaikasieni tekee Super Mariosta isomman ja antaa uusia kykyjä esimerkiksi tiilien rikkomiseen.

Firebox