Courtney Stodden taas sinkku – hakee avioeroa 33 vuotta vanhemmasta miehestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona tunnettu 23-vuotias Courtney Stodden ja hänen 56-vuotias aviomiehensä Doug Hutchinson ovat eronneet. Nainen on julkaissut sosiaaliseen mediaan kuvia ja videoita kertoen, että hän on valmis aloittamaan uuden elämän avioeron jälkeen.

Courtney Stodden nousi vuonna 2011 koko maailman tietoisuuteen solmiessaan avioliiton 16-vuotiaana Hollywoodin näyttelijän, Doug Hutchinsonin kanssa. Doug Hutchinson oli tuolloin 50-vuotias. Nyt pariskunta on eronnut seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen, RadarOnline uutisoi.

Courtney Stodden ja Doug Hutchinson ovat asuneet eri osoitteissa jo lähes vuoden ajan, mutta teinivaimo vei viralliset avioeropaperit oikeustalolle 6. päivä maaliskuuta. Kerroimme aiemmin, että Stodden kärsii vakavista itsetunto-ongelmista ja masennuksesta. Hän on julkaisemassa uutta musiikkia, joissa käy läpi syvimpiä tuntemuksiaan.

Breathing through this divorce like… #breathe #stress

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on