Ihmis-Ken poistatti neljä kylkiluutaan – haluaa tiimalasivartalon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli 60 kauneusleikkauksessa ollut ihmis-Ken Rodrigo Alves sanoo suoraan, että hän ei halua olla kuin tavalliset ihmiset. Sitä hän ei totisesti ole, ja nyt runsaasti ulkonäköään muokannut mies on poistanut neljä kylkiluutaan kapeamman vyötärön saavuttamiseksi.

Barcroftin julkaisemalla videolla näytetään kauneusleikkauksiin koukussa olevalle Rodrigo Alvesille suoritettu kylkiluiden poisto-operaatio, joten taltiointi ei sovi herkille. 34-vuotias mies on yrittänyt kaventaa vyötäröään korsetin avulla, mutta leikkaus muutti hänen vyötärönsä ympärysmitan 86 senttimetristä 74 senttimetriin. Hän haluaa vyötärönsä kuitenkin 50 senttimetrin pituiseksi.

Mies käyttää tavoitteen saavuttamiseksi korsettia lähes vuorokauden ympäri. Hän on hankkinut kehonsa muodot ja ulkonäön plastiikkakirurgian avulla ilman, että yrittäisi hankkia tarvittavia muutoksia esimerkiksi liikunnan avulla. Hän myöntää leikkauksista toipumisen olevan äärimmäisen kivuliasta, mutta kaiken tuskan arvoista.