Jennifer Nicole Lee viihtyy yläosattomissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun ylipainoinen perheenäiti laihdutti 36 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi siksi julkkikseksi.

Jennifer on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime päivinä hänet on jälleen nähty julkisuudessa. Nyt kaunotar esittelee fitness-vartaloaan Floridassa, jossa hän poseerasi paparazzeille sekä bikineissä että uimapuvussa ja yläosattomissa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash