Lehtiväite: Jennifer Aniston haluaa lapsen Brad Pittin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin Justin Therouxista eronnut Frendit-sarjan näyttelijä Jennifer Aniston on jäädyttänyt munasolujaan lasten saamista varten. Nyt huhutaan, että Aniston haaveilee ex-miesystävä Brad Pittistä hänen munasolujensa siittäjää ja lastensa isää.

Elokuussa 2015 avioituneet Jennifer Aniston ja Justin Theroux erosivat äskettäin riitojen takia. Erimielisyyksien syynä olivat muun muassa lapset. Pariskunta suunnitteli jälkikasvun alulle panoa avioituessaan, mutta ura meni kuitenkin perheenlisäyksen edelle.

Nyt 49-vuotias Jennifer Aniston on valmis äidiksi. RadarOnlinen mukaan hän haaveilee, että Brad Pitt suostuisi lasten biologiseksi isäksi.

Julkkispari seurusteli aikoinaan, ja heitä on pidetty yhtenä Hollywoodin unelmien pariskuntana. Jennifer Aniston arvostaa Brad Pittissä miehen komean ulkonäön lisäksi hänen persoonallisuuttaan. Lähipiirin mukaan Brad Pitt olisi onnellinen saadessaan luovuttaa spermaansa Anistonille. Hän rakastaa lapsia.

No beauty shines brighter than that of a good heart.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on