Mies voi nyt virtsata myös autossa – kätevä uutuus esiteltiin

Autot Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naiset ovat olleet aikojen alusta saakka kateellisia miehille, koska heidän on huomattavasti helpompi suorittaa virtsaamistarpeensa pitkillä matkoilla tai ulkosalla ollessa. Silti markkinoille tulee miehille tarkoitettu apuväline, joka auttaa esimerkiksi autossa virtsaamisessa.

The Car Pool -niminen laite on miehen peniksen ja tyhjän pullon välille asetettava putki, joka tekee autossa virtsaamisesta siistimpää. Laite on kehitetty erityisesti pitkiä matkoja varten. Naiset ovat lytänneet keksinnön turhakkeena.

Ensinnäkin miesten on helppo pysäyttää auto lähes mille tahansa levähdyspaikalle tai bussipysäkille ja hoitaa tarpeensa huomaamattomasti ilman, että heidän tarvitsisi juosta lepikkojen ja risukkojen tai kuraisten ojien yli suojaisaan paikkaan kyykkimään housut nilkoissa nokkosten polttaessa pakaroita ja hyttysten imiessä verta alaselästä. Puhumattakaan hädän yllättäessä keskellä talvea ja kaukana yleisövessoista.

Hienoa kuitenkin, että miesten oloa pyritään aktiivisesti helpottamaan uusilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla. Virtsa-apu sai taannoin lahjoituksia lähes 30.000 euroa Kickstart-kampanjan aikana. Samalla summalla rakentaisi jokusen ulkovessan suosituimmille levähdyspaikoille.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.