Näinkin turvavyön voi pukea – nainen jumiutui autoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turvavyöt ovat pelastaneet autossa varmasti lukemattomien ihmisten hengen. Tällä kerralla takapenkin turvavyö näytti kuitenkin yrittävän pelastaa naisen vain ulospääsyltä vaaralliseen maailmaan.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa nainen on onnistunut saamaan itsensä täysin jumiin turvavyön kanssa. Nainen oli nukkunut takapenkillä ja nostanut ilmeisesti vyön yltään jotenkin väärin, koska se meni lopulta niin jumiin, että nainen ei onnistunut saamaan vyötä enää ylä- tai alakauttakaan pois.

Aluksi aviomies kuvasi videolle hauskaa tilannetta, mutta lopulta hänkin joutui auttamaan vaimoaan turvavyön kanssa. Tilannetta ei helpottanut se, että sekä nainen että mies nauroivat ja vyö kiristyi jatkuvasti enemmän ja enemmän penkin sisälle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.