Putous huipentuu tänään! Tanhupallo vai Ansa Kynttilä voittoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Putous-viihdeohjelmassa ratkeaa tänä iltana kuluvan kauden Vuoden Sketsihahmo -kilpailun voittaja, kun finaalissa ovat vastakkain Tanhupallo ja Ansa Kynttilä. Finalisteista ylivoimainen suosikki on ollut tuotantokauden alusta saakka Tanhupallo.

Stara tiedusteli tänään lukijoiltaan Facebookissa kummankin finalistin suosiota, ja Tanhupallo sai murskavoiton kahmimalla yli 90 prosenttia äänistä ja kommenteista. Kiti Kokkosen esittämästä hahmosta on tullut parissa kuukaudessa huippusuosittu, ja taaperon sanomiset leviävät päivittäin myös sosiaalisessa mediassa. Ernest Lawsonin esittämän Ansa Kynttilän ”Appappa! Opettaja puhuu” on sekin ehtinyt jo juurtua varsinkin lasten kielenkäyttöön.

Kolmanneksi Vuoden sketsihahmo -kilpailussa selvisi Alina Tomnikovin Kikka Vaara, joka tosin passitettiin kotiin jo viikko sitten. Pian sen jälkeen selvisi, että osa hahmon vitseistä oli lainattu ilman lupaa erään perheenäidin blogista. Näyttelijä myönsi myöhemmin lainauksen ja pahoitteli asiaa.