Playboy-kaunotar muotinäytöksen yleisössä – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Sophie Monk on tunnettu nimi kotimaassaan Australiassa. Kotimaansa ulkopuolella hänet tunnetaan näyttelijän- ja musiikonuraansa paremmin kuuluisista muodoistaan, joita Sophie esittelee toisinaan lehtien sivuilla. Viime vuodet Monk on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Eilen Sophie Monk kuitenkin kuvattiin vuosien tauon jälkeen julkkisjuhlissa, kun hän osallistui GQ Menswear -muotinäytökseen. Erittäin paljastavalla kaula-aukolla varustetussa asussa edustanut Sophie oli vielä tuntemattomaksi jääneen miehen seurassa.

Sophie Monk tuli tunnetuksi Australiassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on ollut mukana 90210-nuorisosarjassa.

Splash
Splash
Splash