Tanhupallo voitti Putouksen sketsihahmokilpailun! Finaalissa nähtiin upea F1-selostus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu koko perheen sketsiohjelma Putous päättyi tänään kuluneen tuotantokauden osalta, ja samalla selvisi myös mikä sketsihahmoista kruunattiin vuoden 2018 sketsihahmokilpailun voittajaksi. Finaalissa olivat kilpailun ennakkosuosikki Tanhupallo ja suureen suosioon kauden aikana noussut Ansa Kynttilä.

Ansa Kynttilä ja Tanhupallo mittelivät kauden finaalissa muun muassa Formula 1 -kisastudiossa, jossa he selostivat taannoista osakilpailun starttia, jossa Kimi Räikkönen kolaroi ja joutui jättämään kisan kesken jo ensimmäisessä mutkassa.

– Missä on Kimi? Kimillä on paha mieli. Kimillä kyyneleet valuvat, Tanhupallo selosti ikävästi päättynyttä osakilpailun lähtöä.

Yllätysvieraana studiossa nähtiin Risto Räppääjä, joka tuli pyytämään Tanhupalloa pulkkamäkeen. Lopuksi suosikkihahmo muistutti Putous-juontaja Roope Salmiselle, että tämän täytyy muistaa olla kiltisti ja pestä hampaat.

Ansa Kynttilä toi mukanaan lentävän lausahduksen ”Appappappa! Opettaja puhuu”, jota toistellaan parhaillaan kouluissa ja päiväkodeissa kautta maan. Tanhupallo sen sijaan onnistui vangitsemaan suomalaisten sydämet jo ensimmäisessä jaksossa hellyttävällä olemuksellaan ja muun muassa Karvamato-lemmikillään.