Tommy Leen ja Pamela Andersonin poika iski isänsä tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mötley Crüen rumpali Tommy Leen ja Baywatch-tähti Pamela Andersonin poika Brandon Thomas Lee iski isänsä nyrkillä tajuttomaksi. Mies oli maannut kihlattunsa Brittany Furlanin kanssa sängyssä, kun 21-vuotias poika oli hyökännyt isänsä kimppuun.

55-vuotiaan Tommy Leen tyttöystävä Brittany Furlan oli soittanut hätänumeroon ja pyytänyt pelastusviranomaisia Tommy Leen Kalifornian Calabasasissa sijaitsevaan asuntoon. Aiemmin Brandon-pojan väkivaltaisuuden syyksi väitettiin turhautumista isänsä alkoholismia kohtaan, mutta The Blast kertoo riidan alkaneen Pamela Andersonin rumien kuvien julkaisemisesta.

Brandon oli ensin tönäissyt isäänsä. Tommy Lee oli pyytänyt Brandonia poistumaan talosta, mutta hän ei totellut. Sen jälkeen poika löi isäänsä, joka lensi taakse päin ja menetti tajuntansa. Tommy Leen suusta tuli myös verta. Kun rumpali virkosi, pyysi hän viranomaisia peruuttamaan tulonsa, mutta he olivat jo matkalla antamaan ensiapua.