Playboy-malli tyrmistytti – vähäpukeisena hyytävässä Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläiset kaksossiskokset Carla ja Melissa Howe ovat tulleet kotimaassaan tunnetuksi lähinnä värikkäisen suhteidensa merkeissä, sillä molemmat ovat kaataneet sänkyynsä tunnettuja jalkapallotähtiä. Molemmat ovat poseeranneet myös Playboy-miestenlehden sivuilla.

Nyt Carla Howe on kuvattu erikoisessa asussa Lontoossa, sillä eilen lauanataina kaupungissa lämpötila oli vain 13 astetta plussan puolella. Siitä huolimatta Carla esitteli vartaloaan niukassa asussa kaupungilla.

Kaksosista enemmän julkisuudessa ollut Carla Howe on Playboy-mallikaunotar, joka nousi kohuotsikoihin harrastettuaan seksiä naimisissa olevan jalkapallotähti Patrice Even kanssa pariisilaisessa hotellissa. Howen samanikäinen kaksossisko Melissa Howe nousi niin ikään otsikoihin harrastettuaan seksiä jalkapallotähden kanssa, kun hän paljasti olleensa seksisuhteessa Ashleyn Colen kanssa.

Carla Howe,
Carla Howe,
Carla Howe,
Carla Howe,