Kananmuna oli kolme kertaa normaalia painavampi – sisällä toinen muna!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisella maatilalla on hämmästelty maatuskamunaksi kuvailtua kananmunaa. Valtavan kokoisen kananmunan sisältä paljastui toinen muna. Stockman’s Eggs -tilan työntekijöiden löytämä outo muna toimitettiin viljelijä Scott Stockmanille.

Tilan hänen mukaansa kananmuna painoi 176 grammaa, lähes kolme kertaa normaalia enemmän. Sen sisällä oli toinen, normaalikokoinen muna.

Eläinlääketieteen professori Raf Freire kertoo ABC-sivustolle uskovansa tuplamunan muodostuneen munasta, jota kana ei koskaan päätynyt synnyttämään. Professorin mukaan munan pitäisi olla sen erikoisesta ulkonäöstä huolimatta syömäkelpoinen.

 

Publié par Stockman's Eggs sur dimanche 4 mars 2018

Publié par Stockman's Eggs sur dimanche 4 mars 2018