Kim Kardashian söi nuudeleita – rinnat paljaana tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kim Kardashian on tunnettu hänen kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Toisen raskautensa jälkeen nainen on nähnyt paljon vaivaa sen eteen, että hän on saanut hoikan keskivartalonsa takaisin.

Kim Kardashianin 108 miljoonaa Instagram-seuraajaa osaavat odottaa naiselta aina näyttäviä kuvia, joissa kaunottaren kasvot tai kurvikas vartalo ovat huomion keskipisteenä. Tällä kerralla nainen julkaisi faniensa iloksi kuvan, jossa hän syö nuudeleita yläosattomissa.

37-vuotias Kim Kardashian on kertonut olevansa hyvin tyytyväinen siihen, että sijaissynnyttäjän käyttämisen vuoksi hänen ei ole tarvinnut lihoa lainkaan kolmannen lapsen odotuksen aikana. Ehkä siinä piileekin syy siihen, että nainen esittelee yhä useammin vartaloaan paljaana.

https://www.instagram.com/p/Bf_X-jZlvf_/?hl=en&taken-by=kimkardashian