Kimi Räikkönen julkaisi perhekuvan – näin perhe matkustaa yksityiskoneella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen aktivoitui taannoin sosiaalisen median julkaisijana, ja sittemmin hänen kulissiensa taakse on saatu kurkistaa melko usein. Räikkösen perhe kulkee usein Kimin mukana ympäri maailmaa, ja nyt rattimies on julkaissut kuvan siitä millaista luksusta perheen matkustaminen on.

Monien muiden formulatähtien tavoin Kimi Räikkönen sukkuloi ympäri maailmaa yksityissuihkarilla, josta turistiluokka ja bisnesluokkakin ovat kaukana. Myös perheen lapset saavat touhata yksityisessä lentokoneessa melko vapaasti. Tällaisesta matkustamisesta valtaosa ihmisistä voi vain uneksia.

Family trip.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Last minute instructions.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Old habits before getting in the car.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on