Nunna kuoli Katy Perryn oikeudenkäynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry ajautui taannoin riitaan sekavan kiinteistökaupan johdosta, ja nyt tapauksen oikeuskäsittelyssä mukana ollut nunna on kuollut kesken oikeudenkäynnin. Tapaus sai alkunsa, kun sisar Rose Holzman ja toinen nunna olivat myymässä Perrylle tonttia Los Angelesin Los Felizin alueelta.

Tontille oli kuitenkin toinenkin ostaja, ravintoloitsija Dana Hollister, TMZ uutisoi. Perryn mukaan Hollister yritti ostaa tonttia laittomin keinoin, joten Perry vei asian oikeuteen. Tuomioistuin oli laulajan kanssa samaa mieltä ja määräsi taannoin hänelle 10 miljoonan korvaukset.

Nyt meneillään oli oikeudenkäyntiin liittyvä kuulemistilaisuus, jossa nunna Rose Holzman oli mukana. Hän kertoi oikeudessa, ettei Hollisterilta tullut painostusta ja pyysi Perryä vetäytymään asiassa. Pian sen jälkeen 89-vuotias nunna menetti tajuntansa ja menehtyi.