Snapchat maksoi Kylie Jennerille tyttären kuvan jakamisesta? Yhtiö kiistää

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner on kohahduttanut palaamalla Snapchat-sovellukseen. Tähti jakoi Snapchatissa runsaasti huomiota herättäneen videon tyttärestään Stormista. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Kylie on paljastanut vauvansa kasvot julkisuudessa.

Julkkisblogaaja Perez Hilton on sittemmin väittänyt Snapchatin maksaneen tähdelle vauvavideon jakamisesta.

– Lähteeni kertovat Snapchatin maksaneen Kylielle tyttären ensimmäisen kasvokuvan jakamisesta sovelluksessa! Erittäin fiksua kummaltakin, Hilton väitti poistetussa twiitissään.

Snapchat on sittemmin kuitenkin kiistänyt väitteen muun muassa Mirror-lehdelle. Sovelluksen omistavan Snap Inc. -yhtiön osakkeen arvon kerrottiin taannoin laskeneen Kylie Jennerin ansiosta. Osakearvo putosi peräti 6,1 prosenttia Kylien kommentoitua, ettei hän enää käytä sovellusta.