Blac Chyna paljasti kurviensa salaisuudet – treenivyö, leggingsit ja kofeiinirasva

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskokset ovat jo pitkään vannoneet waist training -treenimuodon nimeen. Treenin aikana tulee käyttää tiukkaa korsettia, joka naisten mukaan kaventaa vyötäröä nopeammin ja auttaa rasvaa palamaan vain keskivartalon alueelta.

Nyt Blac Chyna on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän näyttää miten hän treenaa oman tiimalasivartalonsa eteen. Chyna puolestaan vannoo lämmittävien Sauna Leggings -treenitrikoiden nimeen. Videolla nähdään miten Chyna pukee leggingsit ylleen ja treenaa etenkin pakaroita ja reisilihaksiaan.

Blac Chynan mukaan hikoiluttavat Sauna Leggingsit, kofeiinirasva ja treenivyö yhdessä auttavat häntä saavuttamaan hänen kurvikkaan vartalonsa. Chyna kertoo tämän yhdistelmän korostavan hänen muotojaan entisestään juuri niistä paikoista, joista hän haluaa.