Harhainen mies pakeni zombeja – voi joutua 30 vuodeksi vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Illinoisissa on todistettu erikoista tapahtumaketjua. 27-vuotias Justin Deemie oli varma, että zombien aiheuttama maailmanloppu oli alkanut. Miehen nauttimilla huumausaineilla oli osuutta asiaan.

Journal Star kertoo Justin Deemien saaneen päähänsä, että zombit olivat hyökänneet ihmiskunnan kimppuun. Mies päätyi epätoivoiseen ratkaisuun 17. helmikuuta murtautuessaan naapurinsa kotiin kolmen aikaan aamuyöllä. Deemie varasti talosta asukkaan Ford Escape -henkilöauton avaimet. Sen jälkeen huumehörhö varasti naapurinsa auton ja ajoi sillä Peorian lentokentälle.

Mies rynnisti lentokentän terminaaliin ja onnistui pääsemään turvatarkastusten ohi kiitoradoille. Hän murtautui tyhjään lentokoneeseen, mutta päätti myöhemmin vaihtaa kulkuneuvonsa lähellä olleeseen poliisiautoon. Deemie käynnisti auton aikeenaan ajaa zombeja karkuun Floridaan.

Hän pakeni poliiseja myöhemmin jalkaisin, mutta jäi lopulta kiinni. Nyt hän odottaa tuomiotaan vankilassa puolen miljoonan dollarin suuruisia takuita vastaan. Useat syytekohdat voivat antaa miehelle jopa 30 vuoden tuomion.

Poliisi