Poliisikoulun hauska testi – pystyisitkö olemaan nauramatta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisiopisto-elokuvasarja on yksi hauskimmista oman aikansa komediaelokuvasarjoista, joka piti sisällään seitsemän elokuvaa. Aiheesta on tehty lisäksi piirrettyjä ja televisiosarja. Nyt videolla nähdään oikeassa poliisikoulussa videolle kuvattu testi, joka koomisuudeltaan muistuttaa kuin poliisiopiston kohtausta.

YouTube-videolla nähdään millainen testi poliisikokelaille on suoritettu. Indianan yliopistossa sijaitsevassa poliisikoulussa opiskelijat on laitettu ulos seisomaan useassa rivissiä, jossa heidän on määrä pitää kasvonsa täysin vakavina ohjaajan puristellessa heidän kasvojensa edessä kumiankkaa.

Videolla nähdään miten poliisiopiskelijat yrittävät kaikkensa pitääkseen kasvonsa vakavina ohjaajan lähestyessä heitä keltaisen kumiankan kanssa. Osa opiskelijoista onnistuu pitämään ilmeensä vakavina, mutta osa purskahtaa nauruun, minkä vuoksi he joutuvat maahan punnerrusasentoon.