Postiluukku kolahti pianoharjoituksen aikaan – viestin sisältö yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotibileet häiritsevät usein naapureita varsinkin kerrostaloissa, joissa asuu paljon eri ikäisiä ihmisiä. Meteli, musiikki ja ylimääräiset ihmiset voivat kiristää naapureiden pinnaa, vaikka bileistä olisikin ilmoitettu etukäteen. Yhtä lailla erilaisten soittimien harjoitteleminen voi aiheuttaa ärtymystä.

Reaktiot toisten aiheuttamiin ääniin vaihtelevat kuitenkin suuresti. Ned Dixon julkaisi jo reilut pari vuotta sitten useissa sosiaalisen median kanavissa päivityksen, joka on nyt lähtenyt uudelleen leviämään verkossa amerikkalaislehtien nostettua sen uudelleen esiin.

Dixon julkaisi kuvan viestistä, jonka hänen naapurinsa oli pudottanut postiluukusta hänen harjoitellessaan pianonsoittoa. Mies epäili sen olevan valitus, mutta viestin sisältö yllätti jokaisen. Se osoittautui nimittäin kappaletoiveeksi, ja Dixon kertoi soittaneensa sen ikkuna auki ja niin lujaa kuin kykeni.