Emily Ratajkowski yläosattomissa Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on nykyisin eräs suosituimmista bikinimalleista, ja hän viettää parhaillaan hyvin ansaittua häämatkaa mentyään naimisiin salaa jopa omilta ystäviltään. Emily on ollut jo pitkään aktiivinen kuviensa julkaisija sosiaalisessa mediassa, eikä sille näytä tulevan loppua.

Nyt Emily Ratajkowski nähdään poseeraamassa upeassa Instagram-kuvassa yläosattomissa, vain kädet paljaiden rintojensa päällä.

Emily Ratajkowski ja hänen tuore aviomiehensä Sebastian Bear-McClard ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan yhteisten ystävien kautta. He alkoivat kaikessa hiljaisuudessa seurustelemaan, ja päättivät lopulta mennä naimisiin vain parin ystävän ollessa mukana todistamassa tapahtumaa.

💎💎💎

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Not getting out of bed

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Moms taking videos, watch out 🎄

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on