Popkaunottaren rintavako vei huomion olennaiselta – kuvat kertovat miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Iggy Azalea nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Fancy-singlensä myötä. Sittemmin hän on työstänyt kovasti uutta musiikkia, mutta kansainvälistä jättihittiä on vielä saatu odotella. Julkkismaailmassa Azalea sen sijaan sukkuloi nykyisin kuin vanha tekijä.

Nyt hänet kuvattiin osallistumassa 2018 iHeartRadio Music Awards -gaalaan Los Angelesin Forumissa, jonka punaiselle matolle Iggy asteli näyttävässä mustaharmaassa iltapuvussa. Asun etumus oli odotetulla tavalla rohkea.

Iggy Azalea on kertonut julkisesti käyneensä kauneusleikkauksissa ja ottaneensa rintaimplantit. Toistuvista epäilyistä huolimatta hän on kuitenkin toistuvasti väittänyt takapuolensa olevan täysin aito. Taannoin Iggy jakoi Instagramissa sarjan paljastavia kuvia ja videoita. Niissä Iggy poseerasi vaaleissa ja mustissa bikineissä esitellen kameralle takapuoltaan.

Splash
Splash
Splash
Splash