Katie Price halusi pelastaa äitinsä hengen – tarjosi keuhkonsa luovutettavaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Katie Pricen äiti on sairastunut keuhkofibroosiin. Sairaus johtaa kuolemaan, ellei sairas saa uusia keuhkoja elinluovutuksen kautta. Nyt Katie Price on tarjonnut toista keuhkoaan 64-vuotiaalle Amy-äidille luovutettavaksi naisen eliniän pidentämiseksi.

Mirror-lehdelle haastattelunsa antanut Katie Pricen äiti Amy Price sanoo, että ei suostu ottamaan oman tyttärensä keuhkoa. Hän oli muistuttanut Katiea, että leikkaus on todella riskialtis ja jokin voi mennä pieleen toimenpiteessä. Amy oli erityisesti huolissaan Katie Pricen viiden lapsen puolesta, sillä kuka pitäisi heistä huolta, jos heidän äidilleen tapahtuisi jotain?

Amy oli kuitenkin otettu tyttärensä tarjouksesta. 39-vuotiaan Katie Pricen elämä on ollut täynnä dramaattisia käänteitä viime vuosina. Hänen äitinsä sairauden lisäksi aviomies Kieran Hayler jäi uudestaan kiinni uskottomuudesta. Price on hakenut vaikeaan elämätilanteeseensa apua lääkärin vastaanotolta.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

As you all know I always say ill start exercising on Monday…well todays Monday, I’ve got my unique @mintathletic gear on, my shoes not laced up and cap on backwards listening #Havana by @camila_cabello and my gosh it’s got me ready to run on the treadmill 🏃‍♀️. Thanks for getting me pumped up and kitted our @mintathletic as always your designs are fresh and fun making any girl want to work out hard! Love the fact that this top fits my larger bust…as all you ladies know it’s hard to find HOT athletic gear that FITS so well!!! Check out their FREE shipping option for the next week too!!! Can’t wait to show you what’s on the horizon #shhh @mintathletic 👩‍👧figure that one out #kpnation 😜💋

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on