Näin saat vauvasi viihtymään ilmapalloilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat rakastavat sitä, kun niitä viihdytetään hauskoilla leikeillä ja leluilla. Moni vauva viihtyy omalla puuhamatollaan tuntikausia, mutta osa kaipaa hieman enemmän vaihtelua leikkeihinsä. Nyt videolla nähdään hauska niksi, jonka avulla vauva viihtyy takuuvarmasti lattialla.

Facebookissa on viime päivien aikana lähtenyt leviämään hellyttävä video, jossa nähdään todella ovela keino, jonka avulla vauva on saatu viihtymään lattialla. Vauvan kumpaankin käteen ja toiseen jalkaan on kiinnitetty narulla ilmapallot, jotka on täytetty heliumilla.

Ilmassa pikkuisen yläpuolella leijailevat ilmapallot ovat vauvalle lumoava näky. Vauva innostuu silminnähden siitä kun se huomaa, että ilmapallot alkavat liikkumaan kun vauvakin liikkuu. Lopulta vauva jo liikutteleekin melko vauhdikkaasti ilmapalloja ja naureskelee hauskalle näylle.