Omistaja laski ostoskassit käsistään – koira tiesi heti mitä olisi luvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hauskoja esimerkkejä siitä miten näppärästi koirat ovat oppineet auttamaan omistajiaan kauppakassien kantamisessa autosta talon sisälle. Nyt videolla nähdään kuitenkin koira, joka liikkuu omalta petipaikaltaan vain lunastamaan sille tarkoitetut herkut muiden ostosten seasta.

Jemma Greef on kuvannut hänen koirastaan hauskan videon, jossa koira käy nopeasti ja määrätietoisesti hakemassa sille ostetut herkut. Koira astelee kuuden kauppakassin luo ja löytää heti vain parilla nuuhkaisulla oikean ruokakassin, jossa sille ostettu koirannaksupaketti on.

Jemma tuntee koiransa ja on varmasti osannut odottaa tätä saapuvaksi keittiöön heti kun hän on laskenut ostokset käsistään. Näin ollen nainen on onnistunut kuvaamaan videolle hauskan tilanteen, jossa koira nappaa oman herkkupakettinsa ostosten seasta ja suuntaa suoraan omalle makuualustalleen.

Dog Gets Treats From Shopping Bags

'My dog comes to collect his food every time I do a food shop' 😂😂

Publié par LADbible sur lundi 12 mars 2018