Parhaan Oscarin voittaneen elokuvan tähti jätti gaalan väliin – katsoi lähetyksen baarissa!

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Guillermo Del Toron ohjaama fantasiaelokuva Shape of Water voitti sunnuntaina neljä Oscaria, joista yksi oli parhaan elokuvan palkinto. Yhtä elokuvan tähdistä ei kuitenkaan nähty lavalla.

Menestyselokuvassa esiintynyt Michael Shannon juhlisti Oscareita Hollywoodin pukuloisteen sijaan Chicagon The Old Town Ale House -baarissa. Ravintolan omistaja Bruce Elliott jakoi Twitterissä kuvan tähdestä seuraamassa gaalaa televisiosta.

– Televisiossa ei ollut ääntä, vain tekstitykset olivat päällä. Jukebox soi ja olut virtasi. Missä muualla muka haluaisit viettää Oscar-illan?, Elliott kirjoitti.

Elokuvista ja sarjoista kuten Man of Steel, Yön eläimet sekä Boardwalk Empire tunnetun Shannonin tarkoitus ei ollut kuitenkaan Complex-sivun mukaan väheksyä Shape of Wateria ja sen tekijöitä. Tähti ei voinut osallistua gaalaan, sillä hän ohjaa parhaillaan Traitor-näytelmää Chicagossa.