Steve-O julkaisi kuvan päihdekierteensä pohjalta – kiitti ystäviä pelastumisestaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Steve-O on juhlinut merkittävää merkkipaalua elämässään. Tähti on ollut kuivilla alkoholista ja huumeista jo kymmenen vuoden ajan. Steve-O juhlisti raittiuttaan Instagramissa ja Facebookissa jakamallaan viestillä. Päivityksessään hän kiitti uudesta elämäntavastaan erityisesti ystäviään.

– On vaikea uskoa, etten ole vuosikymmeneen juonut alkoholia tai ottanut Ibuprofeiinia vahvempia aineita, Steve-O kirjoitti.

– Sanat eivät voi kuvailla kuinka kiitollinen olen Johnny Knoxvillelle ja muille tyypeille jotka järjestivät minut psykiatriseen hoitoon maaliskuussa 2008. Siellä tämä matka alkoi. Kiitos kaverit, minä todella rakastan teitä, Jackass-tähti jatkoi.

Raittius ei ole ainoa merkittävä elämänmuutos, jonka ansiosta Steve-O on otsikoissa. Tähti kosi tammikuussa tyttöystäväänsä Lux Wrightiä, ja pariskunta suunnittelee parhaillaan häitä.

 

https://www.instagram.com/p/BgJdIdinsmt/