Lentoemäntä käski laittamaan koiran matkatavarahyllylle – lemmikki kuoli

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kymmenkuukautinen koiranpentu on kuollut United Airlines -yhtiön lennolla. Omistaja oli joutunut säilömään lemmikkinsä kolmituntisen lennon ajaksi matkustamon käsimatkatavaralokeroon.

Matkustamohenkilökunta oli käskenyt ranskanbulldoggin omistajan sijoittamaan kantolaukussa olleen koiransa käsimatkatavaroille tarkoitettuun lokeroon. Hänelle oli vakuutettu, että koira olisi siellä turvassa.

Matkustussivusto The Points Guyn mukaan koneen matkustajat kuulivat koiran haukkuvan lennon aikana. Koneen laskeuduttua omistaja kuitenkin järkyttyi. Koiranpentu oli kuollut, ilmeisesti tukehtumalla.

– Koira ei liikkunut perheen kutsuessa sitä nimeltä. Pitelin omistajan vauvaa samalla kun hän yritti antaa koiranpennulle tekohengitystä, matkustaja June Lara kirjoitti Facebookissa.

Tapaus on herättänyt suurta järkytystä sosiaalisessa mediassa. United Airlines on sittemmin ilmoittanut ottavansa täyden vastuun koiranpennun kuolemasta. Yhtiön edustajan mukaan tapaus tullaan tutkimaan perinpohjaisesti.

– Tätä traagista onnettomuutta ei olisi koskaan saanut tapahtua. Lemmikkieläimiä ei pitäisi koskaan laittaa käsimatkatavaralokeroon, United Airlinesin tiedotteessa kerrottiin.