Morsian kiinni rattijuopumuksesta – hääpuvussa matkalla omiin häihinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisilla tulee ajoittain vastaan tehtäviä, jotka poikkeavat tavallisesta joskus hyvinkin koomisella tavalla. Nyt Yhdysvalloissa on sattunut rattijuopumus, jonka moni muistaa lopun ikäänsä. Ainakin hääpari ja häävieraat, jotka eivät päässeetkään juhlimaan iloista perhetapahtumaa.

32-vuotias Amber Young oli nimittäin matkalla Arizonan Maranassa omiin häihinsä ja valmiiksi hääpukuunsa pukeutuneena, kun hän aiheutti kolmen auton kolarin. Paikalle tulleet poliisit huomasivat, että nainen oli ilmeisesti päihteiden vaikutuksen alaisena, joten he ottivat morsiamen kiinni epäiltynä rattijuopumuksesta. Kolarissa loukkaantui lievästi yksi ihminen.

Sivullinen ehti ikuistaa valokuvan tilanteesta, jossa hääpuvussa olevaa morsianta siirretään poliisiautoon käsiraudat käsissä. Nainen pääsi myöhemmin vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiään, mutta tiedossa ei ole ehtikö hän vielä omiin häihinsä.

Splash