Poliisiauto juuttui lumihankeen – sitten Disney-hahmoksi pukeutunut drag queen pelasti tilanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lumimyrskyn koettelemassa Bostonissa todistettiin tiistaina odottamatonta näkyä. Frozen-elokuvan sankarittareksi pukeutunut mies päätyi auttamaan pulassa olleita poliiseja.

Poliisiauto oli juuttunut lumeen The Gallows -gastropubin edessä. Poliisivirkailijat saivat kuitenkin apua yllättävältä taholta, Frozen-elokuvan Elsaksi pukeutuneelta drag queenilta.

Elsa, oikealta nimeltään Jason Tripplett, työnsi poliisiautoa eteenpäin. Lopulta ajoneuvo pääsi jatkamaan matkaansa baarin asiakkaiden hurratessa asianajajana työskentelevän drag queenin sankariteolle.

– Se oli kiireinen ilta. Elsa saapui kavereidensa kanssa paikalle tanssimaan ja juomaan cocktaileja. Hän oli ensimmäinen, joka juoksi ulos auttamaan poliiseja. Se oli mahtavaa, baarin omistaja Allegra Wolff kuvaili People-lehdelle.

 

Yup, that just happened. Drag ‘Elsa’ just single-handedly pushed out a stuck police wagon.Only in the South End and The Gallows.Boston Police Department (Official), Disney, #bottomfriendlyfoods, #gallowsgroup, Blackbird Doughnuts, Banyan Bar + Refuge

Publié par Christopher B. Haynes sur mardi 13 mars 2018