Someraivo repesi – oranki tupakoi eläintarhassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Indonesialainen eläintarha on kerännyt ankaraa kritiikkiä verkossa levinneen videon vuoksi. Siinä yksi eläintarhan orangeista nähdään tupakoimassa. Bandungin eläintarhassa ikuistetulla videolla nuori mies heittää puoliksi poltetun savukkeensa apinan aitaukseen.

Oranki poimii tupakan ja alkaa polttamaan sitä kuin vanha tekijä. Näyn kuvasi aktivisti Marison Guciano.

Guciano kertoo kyseessä olevan vain yksi esimerkki siitä, kuinka Bandungin eläintarha laiminlyö toistuvasti eläintensä turvallisuutta. Telegraph -lehden mukaan eläintarha oli vuonna 2016 väliaikaisesti kiinni sen jälkeen, kun puistossa kuolleen norsun vartalosta löydettiin mustelmia.

 

This orang utan at Bandung Zoo is given a cigarette by ignorant visitors. Visitors do not know how to deal with animals, but the lack of supervision by zoo management is equally lacking, and is one of the issues which must be addressed. Indonesia desparately needs animal welfare standards in its zoos.Video footage captured on March 4th, 2018—————— Orang utan di Kebun Binatang Bandung ini diberi rokok oleh pengunjung yang bodoh. Pengunjung tidak tahu bagaimana cara menangani hewan, namun kurangnya pengawasan oleh pengelola kebun binatang adalah juga sebuah persoalan, dan merupakan salah satu isu yang harus diatasi. Indonesia saat ini membutuhkan standar kesejahteraan hewan di kebun binatangnya.Rekaman video diambil pada 4 Maret 2018

Publié par Marison Guciano sur lundi 5 mars 2018